Och enkel att laga. Lägg paprikorna i en ugnssäker form. Och passar perfekt en dag som denna eftersom jag igår var på vinprovning och åt fantastiskt god mat tillsammans med trevliga väninnorna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Enkelt och gott, och smaksättningen kan man variera i det oändliga. Dela paprikorna rakt igenom, så att det finns en del av stjälken kvar i båda delarna
En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfylldapaprikor. Det blir gott och mättande samtidigt som det är lite roligt att servera dem i paprikorna
Skölj paprikornaoch dela dem på längden. Skala och hacka lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Lägg paprikahalvorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen
Skär paprikorna i halvor på längden och ta bort kärna ur dem. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Hetta upp olja i en stekpanna och stek färsen. Stek kål och lök i smör och sirap till fin färg. Blanda köttfärsen med kålblandningen, vitlök, sambal oelek, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.