En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
This cake is perfect if you wish to serve a soft Christmas cake to a cup of warmed mulled wine. Första gången mamma kom över med den här till mig och mannen här hemma åt vi upp hela kakan på någon timma
Det finns mängder med olika recept på denna kaka jag gjorde ett som jag hittade här. I helgen hade vi lite kalas här hemma vilket då blev det perfekta tillfället att testa ett nytt recept som jag hittat på en Crumb Cake
Grease a springform cake tin with coconut oil and cover with shredded coconut. If you have a sweet tooth this recipe might not make you jump with excitement but if you have cut down on sugar this is a recipe for you to try
) Jag viftar för fullt med en hand och kör pekfingervalsen med den andra. Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
Saffranskaka med Tosca och ApelsinVegansk, Glutenfri, Raffinerat sockerfri and oljfri. A sweet, juicy and fresh cakewith the taste of saffron and orange, and the crunchy, nutty Tosca on top is just amazing
Vispa äggulorna med sockret och ha sedan i mandelmjöl, ricotta, vanilj, citronskal och salt. Whip the yolks with the sugar and then add almond flour, ricotta, vanilla, lemon zest and salt
Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
Mazarinkakamed hallon. skål med en sked. Andra smakkombinationer som jag gillar är choklad-hallon, choklad-lakrits, blåbär-kardemumma, jordnötssmör-choklad
Let cool and serve withwarmed berries. ) Rå kikärtsmjöl är ingen höjdare med andra ord. The flour has an earthy / smoky flavor and if you taste the batter before you bake the cakes the taste is not good
Chokladkaka med kokossocker. I made the cake gluten free and used almond flour and coconut flour. Chocolate cake is never wrong and something I seldom refuse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.