Meatza, sallad och tzatziki. Det här var bara såååå gott. I helgen lagade jag meatza, enkelt beskrivet en blandning mellan en pizza utan pizzabotten och en stor köttfärsbiff med topping
Meatza. (Pizza med köttfärsbotten). 8 Maj 2017 /. 07. 46 /. Alla inlägg,. Recept. /. Permalink /. 0. 4 portioner. Botten. 400 gram köttfärs och 2ägg, salt och vitpeppar
Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus. Jag funderade först på rött men bubbel är mer läskande när man just svettats på gym
Gjorde en grymt god meatza igår som vi åt med vitkålssallad och lite vitlöksbea. Har bestämt mig för att minska på mejerierna rejält eftersom dom triggar mig att överäta
Att jag inte testat detta ännu som jag tänkt på så många gånger. Kycklingmeatza. Det bästa är att kycklingfärsen håller ihop så bra utan ägg och liknande
Hej på er. Favorit i repris i dag. Detta åt jag både i går och idag – så himla gott. Annas Fröbröd med mjukost och avokado, lagomkokt ägg med örtsalt, vaniljkvarg med bär och bipollen
Fläskkarré med pepparsås, brynta champinjoner och picklad paprika. Foto Mikael Eriksson. 10-årsjubileum. Förra helgen dök det upp ett Facebookminne som berättade att det var på dagen 10 år sen jag lyssnade på ett föredrag av Annika Dahlqvist om hennes kostmodell LCHF
I fredags kväll testade vi något nytt till fredagsmyset, Meatzapizza. Fantastiskt gott och enkelt. Inspirationen till receptet kommer från Åsa på Fyscoachen och Petter på Paleo with dessert som båda har skrivit om Meatza i sina bloggar
Idag var en sån där mellandag. Inget jobb, men trött som tusan. Tur att maten var planerad och handlad. Jag läste häromdagen om någon som gjort en ”meatza”
Klockan är fyra och, just nu, verkar det som om arbetsdagen är slut. Det är skönt när man känner att man har fått gjort allt man planerat och inkorgen är någorlunda tom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.