Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, ifyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehållerpajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Magisk chokladkaka medapelsin. Minvariant har enmild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiskagodiset romerska bågar
dennaårstid är inteuppiggandemed regnrusk och mörker. Servera gärna grytan medris. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Tjälknöl, eller Tjälknul är enklassikeri det nordiska köket och uppstod genom att RagnhildNilsson, som var giftmeden älgjägare, bad sin glömske man att tinaälgstekeniugnendageninnan hon kom hem
Medanledning av vårt jubileum ordnade jag entrerättersmiddag som fickenlitenkärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.