Medelhavsabborre
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 abborrar, 1 gös eller kungsfisk, ca 400 g
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk socker
  • 2 tsk olivolja
  • 3 plommontomater
  • 2 vitlöksklyftor, grovhackade
  • 1 schalottenlök, strimlad
  • 1/2 gul och röd paprika, i bitar
  • 50 g rucolasallat
  • 2 msk basilika
  • 50 g champinjoner, i bitar
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 dl svarta oliver med kärna
  • 1/4 citron, skal och saft
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.