Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 3 st st lök, gul lök, gul 12 st st potatis potatis 33 cl cl öl öl 1 st st lagerblad lagerblad 0 salt salt 0 peppar peppar 1 tärning tärning grönsaksbuljong grönsaksbuljong Lag 1 l l vatten vatten 1 dl dl salt salt
Melkerssjömanstorsk Ingredienser / inköpslista + - 800 g Norsk Torskfilé 3 st lök, gul 12 st potatis 33 cl öl 1 st lagerblad salt peppar 1 tärning grönsaksbuljong Se andra recept »
Provade ett recept ur Melkers kokbok. Åt moussaka för någon vecka sedan när jag åt lunch med Katrin, blev sugen på att prova hemma för jag har aldrig gjort det innan
Det här är blodpudding på Melkers sätt. Melkers Kryddiga Blodpudding400 gr blodpudding, skuren i stora bitar100 gr rökt sidfläsk, tärnat1 msk smör1 gul lök, i bitar2 syrliga svenska, äpplen i bitarKryddblandning1 tsk färsk mejram1 krm malen kanel1 krm malen kryddpeppar1 krm malen ingefärasalt och pepparBlanda kryddblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.