Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja. Skala och dela melonen i bitar. Skinkaoch melon (4 portioner). 200 gram prosciutto (eller annan lufttorkadskinka)
Melon- och jordgubbssallad. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkadskinkaoch en bit bröd
Blanda pastan med ost, pressad vitlök, olivolja och vinäger eller citron. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela pasta, melonklyftor, rödlök ochskinka
) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. När de har blivit fint stekta runtom sänk värmen och lägg i den finhackade schalottenlöken och låt den bli genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.