Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat
Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk
Att koka sin egen buljong är lite tidskrävande, men helt fantastiskt. Buljongen håller ungefär 1 vecka i kylen och passar till såser, soppor och i grytor
Idag har jag haft min släkt över på Sunday Roast, en engelsk tradition. Gästlistan bestod av morbror Tommy med fruga, mamma med pojkvän, min gamla mormor från Örebro och så jag och min kärlek så klart
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.