Advertisements. Antingen tillagar du steken i ugnen på 175 grader och använder en stektermometer eller så gör du som jag och kör den i ugnen på låg temperatur, runt 75-100 grader, i 5-7 timmar beroende på form och storlek
Men mäktig. Så jäkla gott. Men det räckte till att förgylla en middag för två. Jag är inte så förtjust i potatisgratäng med vispgrädde, så jag ville prova att bara använda crème fraiche
Idag vid matbordet var brorsan utbytt mot min far, men samma upplevelse upprepades. Idag blev jag så sugen på sjömansbiff, och kommer ihåg när man var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Läs också. Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet Syltade kantareller Ingredienser 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättika, 12- procentig 2 dl socker 3 dl vatten 2 lagerblad Gör så här Rensa kantarellerna och skär ner rödlöken i små klyftor
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Vi har mycket bra och finurliga ledare som ger oss kluriga patientfall (som när dockan har ett geléhallon gömt i halsen), men det är bara bra så vi får tänka till ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.