Även vi lagar det allt som oftast, och ofta blir det med samma ingredienser och samma kryddning, men det går ju faktiskt att variera köttfärssåsen i det oändliga, om man har lite fantasi och kreativitet, vilket man kanske saknar när man kommer hem efter en stressig dag på jobbet och barnenär hungriga och griniga, men det går
Men det är ju förskräckligt synd. För det är faktiskt en av de bästa köttgrytorna jag vet. (önskas lite kraftigare smak på grytan kan enbuljongtärning få koka mednär det återstår en halvtimme av koktiden
Jagären newbie på havregrädde, så jag blev ändå positivt överraskad. Som sagt så bjöds det på veganmat i lördags, och trots den triumf som infann sig med bönchilin så ville jagäven bjuda på en efterrätt
De vegetariska och många gånger veganskareceptenärskapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – menjag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Dra från värmen och blanda i alla de övriga ingredienserna utom äpplena. ***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Hela helgen i sängenmed hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt. Jag vill ta bort allt glitter o röda grisar, alla långa amaryllis som bara står rakt upp helt tomma utan klockor
Det ären strid jag väljer bort, om ni förstår vad jagmenar. Jo, det vill säga, själv åt jag det med god aptit som barn (så vitt jag kan minnas), mendennapreferens har i varje fall inte gått i arv inom familjen
- Gun-britt, jagmenar Signe. Värmgräddenmenden får absolut inte koka. Men behöver nämligen bara enlitenliten bit för att ha stillat sitt sockersug för resten av året
Att frukt ocksåär nyttigt och dämpar, i alla fall för mig, sötbehovet gör ju inte saken sämre. Att efter en god middag bjuda på enfruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.