11, 12 och
13 timmars arbersdagar denna månad har jag slitit ihop 900€ extra. Jag har klarat det tackvare att jag tänkt på soffan jag ska köpa. Att bara va och njuta av kvällarna med en bra bok. Ååååh… Men senaste dagarna har jag bestämt mej för att lägga in nästan allt på sparkontot (snacka om att blåsa sej själv) Tills idag. Klickade mej in på Stemma.fi….
799 för
en snygg färg
1. Att
nångång om kanske ett år behöva just de där sparpengarna för att det krisar till sig med mat och blöjor, men o andra sidan va lycklig varje kväll när kar o bebis o katter o allihopa bara kan ligga o va lyckliga i soffan varje kväll
Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Menjag gjorde det ändå. Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig menjag är sååå tröööött
Maten var fantastisk, men fördrinken vi bjöds på var en upplevelse i sig. I våras var jag bjuden till ett trevligt event på Köttbaren, där temat var whisky i matlagning, närmare bestämt The Six Classic Malts of Scotland
Nja, gott blir det, men inte direkt godare än den kultur jag startar med. Men det är rätt kul att se hur mjölken förändras till smak och konsistens och blir till nåt helt annat
Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Det är så kallt i kylen nu att min citronmeliss jag köpte dog direkt. Den är kanske inte över helt visserligen men värmeböljan och torkan över hela landet har nog ingen undgått
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Det är nog lika bra att ge upp den där drömmen om att få gå på Nobelfest. Menjag skålar för alla fantastiska pristagare, och tänker bjuda mig själv och maken på en härligt god och värmande kantarellsoppa
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Idag har jag fått ändan ur solstolen och fixat lite inför vårt midsommarfirande. Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.