På tal om något helt annat så vill jag ge "dagens ros" till alla fotgängare som faktiskt gör sig besväret att titta om det kommer några bilar vid övergångsstället innan de trycker för att få grön gå-gubbe
490,2 kcal19,1 g protein20,9 g fett53,3 g kolhydraterFylld pasta med champinjoner och pestodressing, 2 port1 pkt färsk, fylld pasta (tog den med spenat och ost)1 tsk smör100 g champinjoner40 g purjolök1 tsk smör1 tsk rapsoljasalt, peppar1/2 dl riven ost1/2 dl turkisk yoghurt0,25 dl röd pesto arrabiata (gjord på soltorkade tomater, paprika och röd chili)1. Fylld pasta med champinjoner och pestodressing, 2 port. 1 pkt färsk, fylld pasta (tog den med spenat och ost)
Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
Länk till mitt parmesan frökex kommer här. Det här är en verkligt lättlagad och läcker middagsrätt. Men det fattas ett krispigt chips av något slag ovanpå svampen, huvudsaken det är krispigt med lite sälta
Fylld pasta med tomatsås. Igår åt vi fylld pasta med tomatsås. Det var lite knöligt att göra den fyllda pastan men resultatet blev till slut väldigt bra och det var otroligt gott
Jag kommer inte att försvinna. Fungerar också fint med vanlig ofylld om man hellre känner för det. Fungerar också fint med vanlig ofylld om man hellre känner för det
Jag gjorde hemmagjord ravioli till min matlagningsmiddag. Innan jag bjöd mina gäster på pastan provlagade jag med Clara för att komma fram till hur jag ville ha fyllningen
Den här gången var det den fd fotbollsspelaren och numera expertkommentatorn Glenn Strömberg som fick besök i sin stad Bergamo, och självklart lagades det mat med Italiensk inspiration
Så jättegott och så enkelt att tillaga. Till 2 pers. 1 aubergine, 2 ägg, 200 gr köttfärs, 50 gr riven mozzarella, 3 dl tomatsås, 1,5 msk vetemjöl, 1 msk riven parmesan, 1 näve hackad persilja, 1 näve hackad basilika, 1 skiva gammalt bröd, vatten så det täcker det rivna brödet, olivolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.