instagram 100kitchenstories. Hade ni taco-mys igår, eller satsar ni på ikväll istället. Tacos är ju, typ, Sveriges nationalrätt och därför är det givetvis ett måste att jag måste göra ett nytt recept med detta traditionella
Blanda vatten, jäst och olivolja. Arbeta in mjöl och salt. Låt jäsa i minst 30 minuter gärna längre. Stek nötfärsen och blanda i tacokryddorna enligt anvisningar på förpackningen
mexican chili. Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt
Ett långt namn, men det beskriver väldigt bra vad det är är för en maträtt. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
When it comes to vegetarian patties, my favourites are made of millet or quinoa. It's good to cook extra quinoa / millet while you are at it, so you can make patties with the leftovers
Millet is an awesome ingredient in both savory dishes and desserts. I have previously baked this chocolate almond millet cake, which turned out into a huge success on Finding Vegan
I det Mexikanska köket använder man väldigt ofta Refried Beans som tillbehör till maten och som faktiskt påminner lite grann om våran klassiska husman Bruna bönor fast med lite fastare konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.