Låt puttra medan du kokar ris eller potatis och steker kycklingfiléerna. Detta tillsammanmed låg energi och ork för att laga mat ledde till att jag helt enkelt gjorde en sås medsalsan som liteotippat blev riktigt god
Gnidinkycklingfiléernamed olja och krydda med salt och peppar. Ett literoligarealternativtill tacos och som även kan tillagas på grillen är den här kycklingen som serveras itortillabröd
IngredienserSalsaKyckling Receptet är för 4 personer 4 st kycklingfilé 200 g purjolök 1 st röd paprika 1 st gul paprika 3 dl kokosmjölk 2 dl het salsa Efter tycke
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabrödmed coleslaw och salsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Dela kycklingklubbornai lår och ben, salta och. Skär skalet av mandarinerna, skär ut klyftorna utan att det vita följer men, ta vara på saften, den skall medi grytan
Värm färdigatortillabrödimicro eller vanlig ugn. Stekt lime-marineradkycklingfilétillsammansmed en salsa på avocado, tomat, rödlök, lime och färsk koriander på en varm tortilla
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Godaste vi har ätit på länge. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.