Delivered by FeedBurner. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Delsthe basic som krävs för att få ihop såsen, och sen lite roliga tillägg som man kan använda sig av om man vill vara äventyrlig och samtidigt göra en liten homage till gulcurryns indiska ursprung
Delivered by FeedBurner. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Som sötning använder jag honung eftersom jag samtidigt som jag äter enligt lchf också tänker på miljön och hälsan och att börja proppa i mig konstgjort sötningsmedel skulle gå emot allt jag står för
Brödpanering med tillsatsämnen runtomkring gör ju inte pinnen speciellt nyttigare. Må gott. Man tänker inte på det så mycket när man är igång men nu, när det är kväll och middagen är i magen och allt är undanstädat och man har tid att känna efter, då kommer tröttheten
para el tesito. majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
(Jag har speciella Irish Coffee glas med specialla stålsugrör) Se bild. Väldans gott. Börja med att ta ca 1-2 krm- farinsocker samt 2-4 cl Cragganmore whiskey, beroende på styrka i ettt Irish Coffee glas
Har ni ätit tillräckligt med julmat eller blir det repris med resterna idag. Har gjort den flera gånger, speciellt innan jul då det var så mycket att stå i
Tacos är ju standard i många svenska hem under helgen – och jag håller med. Tillsätt sedan resterande ingredienser (utom chiaäggen)och kör några varv – låt gärna det vara ganska lagomstora bitar av det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.