Förutom Michelinrestaurangen Dos Cielos som jag tidigare har skrivit om så fanns det några restauranger vi tyckte om, under vår vistelse i Barcelona 2011. +34-934 81 62 33. +34-934 67 52 47. +34-932 92 28 16. +34- 933 168 700. +34-934 12 52 30
Intressant syrlig fluffig för-dessert som rensade smaklökarna indeed. e augusti, har man sommarstängt och sedan i höst finns kanske inte just den här 6- rättersmenyn (baserad på säsongens grönsker) som vi kunde välja - Klorofyl Meny- kvar (man kommer bl a att byta kökschef) men det kommer att finnas en grön meny utan tvekan ändå. Klorofyl Meny- 6 juli 2011Vy från framsidan av Värdshuset/ Michelinrestaurangen Sölleröd kro. 2009 Saint Romain, Sarnin-Berrux, BourgogneCauliflowers, almonds and lemon. 2004 Riesling Spätles, Müller - Catoir, Pzalf. 2004 Late bottle Vintage, Taylors, PortoPre-dessert. 2009 Eiswein Grüner Veltliner, Zanto, BurgenlandCoffee and petit Fours 6 juli 2011Vy från framsidan av Värdshuset/ Michelinrestaurangen Sölleröd kro. 2004 Riesling Spätles, Müller - Catoir, Pzalf
Jag skrev om michelinrestaurangen Keisuke Matsushima igår som vi besökte två gånger. När vi kom till restaurangen igen och skulle precis säga "Excusez-moi
Det är finns en michelinrestaurang som jag och Kevin vet att vi kommer att besöka igen. Varje rätt var som en positiv överraskning av väldigt bra kvalité, det är det roliga med att äta på olika michelinrestauranger
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om michelinrestaurangen Lux i Stockholm. I samma inlägg skrev jag även om att jag och Kevin har som tradition att besöka en michelinrestaurang i varje land som vi reser till tillsammans
Vi har som tradition tillsammans att försöka testa en Michelinrestaurang i varje land vi besöker. Strut med sikrom och crème fraicheSvampgéleSyrad laxSvamp- och tryffelsoppaProfiterolSurdegsbröd med två sorters närproducerat smörGélegodis och vitchokladdoppad marshmallowMini Mumsmums
Matbaren är en av Mathias Dahlgrens två Michelinrestauranger som båda ligger belägna i Grand Hôtel. I slutet av middagen bjöds det på Madeleinkakor och jordnöts- och fudgekakor vilket vi alla tyckte om, speciellt de saftiga Madeleinkakorna
Ingen av oss har varit i USA förut så det ska bli jätteroligt, det finns ju hur mycket som helst att se och hur många spännande restauranger som helst att testa (jag har redan börjat göra en lista på restauranger som jag vill gå på och det är bland annat Nobu, River café, red lobster, Michelinrestauranger
har den välrenommerade kocken Renée Redzip från den prisbelönda michelinrestaurangen Noma i Köpenhamn, som även prisats som världens bästa restaurang tre år i rad och Anton Bjuhr och Jacob Holmström från nya michelinrestaurangen Gastrologik, hållit föredrag och lagat mat live till publiken i Taste Theatre
När Tobias pratat färdigt kom kökschefen Christian (tidigare kökschef på Michelinrestaurangen Marchal så förstår ni nivån det hela ligger på) och berättade lite om maten
Nørrebros haschstråk har förvandlats till matmecka och fått sin första Michelinrestaurang. Det nordiska köket firar triumfer och speciellt skimrande är stjärnglansen i innovativa Köpenhamn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.