175 g smör4 ägg6 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver8 msk kakao2 tsk vaniljsocker2 krm salt. Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 12–15 min. Bred smeten över den nygräddade botten och grädda i ytterligare 10 min. Låt kakan kallna och skär den i bitar 175 g smör
100 gram mörk choklad, minst 70% kakao. 1 msk kokosolja. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. 100 gram mörk choklad, minst 70% kakao. 1 msk kokosolja
2 1/2 cups majsmjöl (P. 1 teaspoon salt. 1 msk smör. Låt degen vila i 5-10 minuter. Lägg alla arepas på gärnet och stek de 5-10 minuter på varje sida eller tills de fått fin gyllenbrun färg och bakats klart i mitten. Vill man kan man slänga in dem 10 minuter i ugnen så att de blir färdigbakade. 2 1/2 cups majsmjöl (P. 1 teaspoon salt. 1 msk smör
1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad. Sätt ugnen på 175 gr. Grädda 10-15 minuter, låt svalna. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme. 1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad
1 tunnbröd. 1 skiva kavring. 1 tunnbröd. I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
175 g smör4 ägg6 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver8 msk kakao2 tsk vaniljsocker2 krm salt. Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 12–15 min. Bred smeten över den nygräddade botten och grädda i ytterligare 10 min. Låt kakan kallna och skär den i bitar 175 g smör
Tillsätts i mindre mängder, ca ½ - 1 dl/brödsat om 5 dl vätska. Tillsätts i liten mängd, ca 1 - 2 msk för att öka hållbarheten på brödet bl a. ca ½ - 1 dl
Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, låt stå i 10 minuter. 1 rödlök. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. Finhacka rödlöken och blanda i den med resten av ingredienserna
1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad. Sätt ugnen på 175 gr. Grädda 10-15 minuter, låt svalna. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme. 1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad
150 gr laktosfritt smör. 1 ½ dl mandelmjöl. 1 dl kakao. 1 nypa salt. Sätt ugnen på 175 grader. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 15 min till kakan är torr på ytan men fortfarande känns lös i mitten. 150 gr laktosfritt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.