Middagstips för morsdagen
Lekker mat
Lekker mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st gösfiléer, ( ca 150 g)
  • 2 msk smör
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1 knippe gröna ekologiska
  • sparrisar
  • 1 fänkål
  • 1 lime frukt eller
  • 1 citron olivolja
  • 1 dl soltorkade tomater
  • färsk mynta
  • hyvlad parmesan
  • 3 dl valfritt sädesris
  • 1 msk smör och
  • 1 msk olivolja
  • 1 sharlottenlök
  • 1 dl vittvin
  • 7 dl Renée Voltaire lantbuljong
  • 1 dl riven parmesan
  • rucola
  • 2 minuter och häll av vattnet. Skär sparrisen i mindre

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.