Vispa upp allt från botten och sjud sedan på låg värme och smaka av med salt och peppar. Efter helgens ostbricka fick dom idag mötas igen, inbakade i lövbiff, gratinerade i ugn och med goda tillbehör
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. Givetvis kan den som vill anvönda sig av smaksatt cream cheese, men personligen gollar jag inte sådan
Då det för flertalet just på helgen finns lite extra tid att lägga ner på matlagning och bakning, gör det ju ingenting att det är lite pyssel att fixa hemgjorda mandelformar och egen krusbärsmarmelad av sommarens frysta bär
Ett obligatoriskt besök på matmässan ”Passion för mat” fyllde större delen av dagen. Annat var det förra söndagen då vi tog oss en sväng till havet och matfotograferade lite i solen
Hacka laxen och pilgrimsmusslorna fint, alternativt mixa försiktigt i matberedare, blanda med grädde till en lagom krämig konsistens, timjan och smaka av med salt och peppar
Det här bakverket är en av mina favoriter. Kombon choklad, citron och lakrits är så fantastiskt gott. Receptet är inte mitt eget utan jag har lånat det från Manuela Kjeilen som gör så fantastiska bakverk
Lägg i rikligt med salt, smaka av med chili och peppar. Uppdtaerar i mån av tid och inspiration. Kvällens middag blev Pasta med parma, halloumi, vitlök och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.