Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Pommes duschessKokt potatis för 4-5personer1-1½ dl Grädde2 äggulorsaltpepparPersiljastor klicka smörPersillade2 dl riven västerbottensostGör så härPressa den kokta och varma potatisen, blanda i smör, äggula, salt, peppar, grädde och vb-ost och rör ihop med elvispen. Lycka till Kokt potatis för 4-5 personer. 1-1½ dl Grädde
Inga tillsatser, förtjockningsmedel, e-nummer eller andra konstigheter. Gluten- och laktosfritt. till 3-4 portioner. Låt sjuda 4-5 minuter. till 3-4 portioner
Mellan 11-13 minuter är lagom men det beror på din ugn. Så var det återigen söndag, och vi har haft en intensiv helg (och vecka) med mycket festligheter men även med lite semester
-)Tur att man har sällskap här hemma. -). -). Jag och min vän Danyell vilar på hotellrummet i Seattle efter att ha lagt fösta lagret färg inför Emerald cup-08
-). Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Grädda 150 grader 40-45 min. Hej på Er, förlåt den dåliga uppdateringen här på bloggen. Har haft fullt upp med att måla köksmöbler och att vara barnvakt åt mitt lilla barnbarn senaste veckan
Hej. Jag har legat i influensan i nästan två veckor, därav den dåliga uppdateringen här. Glad att jag piggnat till från det, kan säga att de var längesen jag var så risig
Blåbärsbullar med vaniljkräm (ca 25-30 st). 125 g smör5 dl mjölk50 g jäst för söta degar1 ½ dl socker½ tsk salt1 1/2 tsk malen eller stött kardemummaca 12-15 dl vetemjöl. 100 g rumsvarmt smör1/2 dl florsocker1/2 dl marsánpulverca 1-2 dl blåbärssylt. ca 12-15 dl vetemjöl
"man tager vad man haver-mellanmål". Så helgen har dominerats av jobb och fortsätter i den andan då jag har en massa nya kost- och träningsscheman att skriva till nya kunder samt uppdateringar att svara på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.