Det var länge sen jag lagade en god, mustig gryta. Det har blivit så galet mycket grillat sista tiden så när höstvindarna och regnet kom till ön blev jag sugen på att kocka ihop en gryta i köket
Den här kycklinggratängen föll verkligen Amanda i smaken. Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i
Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Moset var mindre mjöligt än vad färdigköpt äppelmos brukar vara. Stjälp ned den färdiga glassen i den frysta formen, och ställ in i frysen någon timma eller två
Vispa Milda mat- och bakmargarin och farinsocker poröst. 125 g Milda mat- och bakmargarin. Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper
Skiva laxen i kuber och stek lax, champinjoner och basilika i en klick smör. Häll över såsen "Middagsklart" från Abba och tillsätt de soltorkade tomaterna
Stek löken i Milda Culinesse, låt svalna. Forma till bullar, stek gyllene i panna med Milda Culinesse. Koka upp Milda Mat med Knorr fond ”Du Chef” kött under omrörning
Vispa Milda luftig. Rör ner Milda i bärsmeten, rör så att det blandas väl. 2 dl Milda mat och visp 26%. Ta ut bären ur frysen, mixa dem i en matberedare eller mixer tillsammans med ägg och florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.