Och SÅ nyttigt, med massor av vitaminer, mineraler, bra fettsyror och inflammationsdämpande ingredienser som mandel, mandeloljaochkörsbär - något som jag ju brukar tjata om i tid och otid
Skär körsbären i små bitar och hacka nötterna medelgrovt. Ischoklad går ju att smaksätta med precis det man tycker bäst om, det behöver inte bara vara choklad och kokosfett
Jag valde att spritsa dessa härligheter med en fuskvariant på chokladmousse, väldigt smidig och väldigt lätt den enda är att den ska stå kallt riktigt länge gärna över natten annars spricker den när den vispas men den som väntar på nått gott
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Milkshake. Denna gjorde jag med frysta jordgubbar, glass och färska hallon och en gnutta vaniljsocker. Vet inte varför, men det är väl när salt möter sött och det är lite udda som gör det så gott
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Lägg vaniljpulvret i en kastrull tillsammans med mjölken och koka upp. Riv mandelmassanoch blanda i omgångar ner vaniljkrämen i den till en slät mandelkräm
Dessa knapriga biscotties med både choklad ochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
Njut av din saftiga mandeloch morotskaka toppat med kardemumma. Kläck äggen och lägg ner i en bunke, klipp dadlarna i småbitar, mixa detta med din stavmixer tills det blir en fin smet och tills dalarna är ännu mindre i storlek
Godast nygräddade med blir bara ännu torrare dagen efter. Mandelkubbar är en kanske en gammal kaka men ack så smarriga om ni frågar mig och även om ni inte gör det så fick ni reda på det nu
Jag har inte tidigare provat på att koka körsbär i sockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott ochmed bigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer
Mandeloch ingefärskakor med chokladkräm. Glutenfria dessutom ochmed smak av ingefära och kanel. Ursprungsreceptet hittade jag i en Ameliatidning när jag senast var hos frisören men fyllde dem med en chokladsmörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.