Det har varit mycket snack om tunnbrödsrullar här på Salt&Peppar. Finalen i “jakten på sveriges bästa tunnbrödsrulle” är avklarad och vi i juryn fick smaka massor av spännande kombinationer
Här kommer ännu en av alla veckomenyervi delar med oss av. Pasta/vegetariskt. Vegetariskt. Serveras med strimlad färsk spetskål blandad med olivolja, vitvinsvinäger och italiensk salladskrydda
Här på Salt&Peppar brukar det vara Maria som står för veckomenyerna. Det betyder inte att vi här hemma inte planerar, bara att jag inte gör det vid datorn
På Salt&Peppar delar vännerna Millan & Maria med sig avvad som händer i deras kök. Underbara recept varvas med reseberättelser, restaurangtips, färdigmat, shoppingtips, halvfabrikat och smaskiga desserter
Millans kommentar. Detta är definitivt den mest snabblagade rätten jag någonsin gjort i vår crock pot. De flesta färdigköpta teriyaki-såser är väldigt söta
Matplanering. Även om man gillar att laga mat tror jag att många kan känna igen sig i att matlagning många gånger kan kännas som ett trist och jobbigt måste
Det finns en kokbok som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Boken är skriven mitt under andra världskriget och att det är ransonering som gäller märks på recepten
Millans kommentar. I bloggen Matgeek hittade vi recept på en riktig klassisk gubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Millans kommentar. Jag hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig julafton igår. Här var det full rulle och vi kan pusta ut efter att, enligt oss själva, ha gjort ännu ett perfekt julbord
Millans kommentar. Stevia, denna älskade eller hatade växt. Jag tänker inte lägga mig i om den är vettig eller inte, jag vill bara smaka och se om det är gott
Millans kommentar. Något vi aldrig har gjort är ärtsoppa. På torsdagarna under vinterhalvåret går ofta Chrisse iväg med jobb och äter det på Rådhuskällaren i Malmö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.