Häll vattnet i degblandaren eller matberedaren. Smula ned jästen och rör tills den löst sig i vattnet. Tillsätt övriga ingredienser men spar 1 dl mjöl till utbakningen
Underbart mjuksega bröd med en knaprig skorpa. Goda till dippsåser, soppor och sallader. Gjort på durumvete och olivolja och formade till dekorativa snurrade stänger
Herre min Gud vilka goda bröd. Vi vuxna blev som galna i de här medan barnen var lite mer tveksamma. Har 2 års bakande av stora levainbröd gjort dem misstänksamma mot vetesurdegsbröd i ny förpackning
De här matiga mackorna blev verkligen kanongoda. Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Häll vattnet i degblandaren eller matberedaren. Smula ned jästen och rör tills den löst sig i vattnet. Tillsätt övriga ingredienser men spar 1 dl mjöl till utbakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.