Detta är min absolut bästa paj som jag gjorde för ett par dagar sedan, blåbär och kardemumma tillsammans med ett lite knäckigt pajtäcke, gudomligt gott
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25-30 minuter
Häll smeten i pajformen och förgrädda i ca 5 minuter (under tiden fyllningen görs) tills ovansidan av bottnen känns torr. Fördela fyllningen jämnt över pajbottnen och grädda i ungefär 20 minuter
Så varför inte unna sig en bättra variant även om man vill få i sig mindre kolhydrater. Dela smöret i mindre bitar och knåda ihop med mandelmjöl och sötströ till en smulig deg
I ugn 200 grader ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Den här pajen kan också göras på 3-4 klyftade äpplen, som förbakats i formen några minuter innan du lägger över pajdegen
Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start till färdiggräddad, den blev min räddning i helgen när jag skulle bjuda på fika lite hastigt
Grädda i 200 grader, ca 30 minuter. Det var ett tag sen jag bakade den här kakan, blev inte nöjd med fotot, men den är så himla god att jag känner att jag måste lägga ut den
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.