Chiapudding - min nya favoritfrukost. 16 april 2015 @ 07. 55. God morgon. Det tog ett tag innan jag gav den en chans, och sedan glömde jag liksom bort den
CHIAPUDDING +. 2016-01-05, 12. 28. Köpte chiafrön igår för att testa att göra chiapudding. Har velat testa det ett bra tag, och nu var chiafrön billiga så det passade ju bra
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. comINSTAGRAM. Louise Hietanen, 26, mamma & änglamamma, fotograf, illustratör och formgivare
Chiapudding. Du behöver. 2 dl osötad mandelmjölk. 3 msk chiafrön. 1/2 tsk vaniljpulver. Blanda alla ingredienser i ett glas, inga chiafrön ska ligga kvar på ytan
Jag har äntligen lyckats hitta ett gott recept på chiapudding. Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
De små svartgråa fröna är sprängfullda av bland annat proteiner, mineraler och kalcium. Låt det stå och dra i kylen i minst två timmar men helst över natten så att det blir tjockt som en pudding
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.