Äntligen - nu har jag testat att göra en egen marsipanöverdragen tårta. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var
Jag har länge tänkt på att det skulle vara kul att göra egen smördeg och egna croissanter. Jag gjorde den här smördegen på söndag medan jag städade cafét -
Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen. Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av)
Jag gör kanske någon rätt i min Crock-pot som ofta bara blir godare av att stå till sig någon dag i kylen, eller gör lasagne eller köttfärssås som jag fryser in, potatis eller rotfrukter vi ska äta senare i veckan kan skalas och läggas i vatten, etc
Jag gjorde min i en assistent. Degen kan göras dagen innan och sedan förvaras i kylskåp. Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig
Anti-aging, anti-bakteriell och återfuktande utan att göra huden fet. Havtorn har också många extremt bra vårdande egenskaper, innehåller mycket antioxidanter och verkar anti-aging bland annat
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Forma små platta bollar av degenoch lägg ut glest på plåten (de smälter och blir som platta kex). Nu ska ni äntligen få recept på mina goda ost- och nötkex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.