Äntligen - nu har jag testat att göra en egen marsipanöverdragen tårta. Häll smeten i en form med avtagbar kant, cirka 22 cm i diameter, och grädda i nedre delen av ugnen i 30-40 minuter, tills kakan är helt "torr" och fast. 30-40 minuter
När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
I originalreceptet ska det vara roquefortost men jag använder prästost och så ska det vara endiver i - det har inte jag i min och jag använder andra salladssorter än originalet
) Jag älskar fil och müsli och jag gör oftast minegen müsli. Min müsli däremot är full av frön och nötter och rostas i ugnen för en knaprigt härlig känsla
Lättlagad, god och även populär hos mina barn. De er sikkert färdige efter 30 minutter –men jeg steger dem glad i 45. 5- 10 minutter för de skal ud af ovnen hældes fløden ved
Superenkel dressing att göra, tar inte alls många minuter. Den är verkligen jättegod redan när den är klar, men smakar desto bättre när den har fått stå i kylen i åtminstone en timme före servering
Lägg äpple, rivet apelsinskal, torkad frukt, honung, kanel i en mixer och mixa i någon minut. Kan man börja dagen på något bättre sätt än med sina egna nyttiga frukostflingor i filmjölken
Åh vad det är kul att se att det faktiskt är folk som läser mina recept,. Även om jag den sista veckan har varit extremt dålig på att uppdatera min blogg här
GI-kladdkaka5 ägg1 krm salt2 msk konjak1 dl valnötter, brytes i mindre bitar (inte för smått)250 g mörk choklad, minst 70%mandelsplittermatfett till formenVispa äggen så de blir ordentligt blandade. Strö över mandelsplitter eller liknande ("splitter" ser ut som flisorna när man klipper stortånaglarna, men är godare) och grädda i 175 gradig ugn i högst 10 minuter
Smaken är av svagt rostad kokos, och de goda egenskaperna är många. Jag gör som Gena och listar mina egna bästa superfoods, dvs de råvaror som är de sanna vardagshjältarna i mitt kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.