Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. De enkla smakerna som passar så bra ihop gör det enkelt och gott att föra in bönor i vardagskosten
Blanda det med créme fraiche och rör i löken, sillen skuren i mindre bitar och gurkan. Koka de färska rödbetorna med skalet på i lättsaltat vatten till de är mjuka, ca 20 min
Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Tre saker är allt du behöver och tror att minst två av dom har ni redan hemma. Självklart behövde jag provsmaka, och döm till min förvåning att den var riktigt god
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Så här i vardagsstressen är alltså detta helt perfekt att ha hemma, för man kan enkelt slänga ihop en måltid på en mindre en halvtimme (jag gjorde det igår senast
Gratinera mitt i ugnen i 20 min. Ett snabbt middagstips kommer här. En riktigt lättlagad gratäng med torsk, tomatgrädde och ost, bara att blanda ihop och grädda
Häromdagen hade jag ett anfall av akut macksug & då bakade jag det här enkla brödet. Täck bunken med en kökshandduk eller plastfolie och låt den stå i ca 30 minuter. Låt dem jäsa utan duk i ca 30 minuter. Grädda bröden i ca 5 minuter. Fortsätt grädda bröden i ca 30 - 40 minuter eller tills de är 98 C inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.