2007 till[email protected] eller SMS: Buzzador BLS_2007 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Lyxmiddag på nolltid. Tillsätt curry och gurkmeja och fräs allting i 2-3 min. Låt sjuda långsamt i ca 10-15 min. Koka upp och låt småputtra i ca 10-15 min
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Tillsätt tomatpuré och pressad vitlök efter 2-3 minuter. Låt såsen stå och reducera på medelhög värme i 10 minuter. Kör in i ugnen i 20 minuter, eller efter anvisningarna på paketet
Häll på färsen och låt steka med några minuter. Tacotårtan är perfekt till helgens taco-middag. Vänd ner bönorna i grytan tillsammans med krossade tomater, babyspenat, majs, spiskummin, paprikapulver och salt
Hejsan. Här kommer receptet på en grym bolognese som jag gjorde för ett tag sen, grymt god till bönpasta, LowCarb pasta, ris, bulgur, mathavre, matvete osv
Receptet till rotfruktsgratängen hittade jag på bloggen Livsnjutarnas gourmetkök och receptet på kikärtsbiffarna fanns i min samling av spännande recept jag kopierat från kokböcker, men har tyvärr glömt vilken vegetarisk kokbok just det här receptet kommer från
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.