Fräs löken i hälften av oljan mjuk på medelvärme ca 10 minuter under omrörning. Tillsätt resten av oljan och lägg i zucchini, aubergine och stek ytterligare 10 minuter. Koka på svag värme ca 30 minuter. Tips på hur du kan förnya din ratatouille, 5 smarta rätter med ratatouille. 2 tsk rosmarin + 1 tsk timjan2 tsk malen spiskummin + 2 tsk hela korianderfrön2 tsk malen spiskummin + 1 tsk paprikapulverRivet skal av 1 citron + 2 tsk fänkålsfrönRivet skal av 1 apelsin + 2 msk ajvar relish 4 portioner När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. 2 tsk malen spiskummin. 2 tsk malen spiskummin
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Slå på de krossade tomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter. Täck stekpannan med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 40 minuter. Ta av folien efter 40 minuter och grädda den i ytterligare 20 minuter. 40 minuter och. 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.