Inte heller blev de mindre under det året jag bodde där. Med ett otroligt snack-sug och USA-tiden framplockad ur minnet bestämde jag mig för att mina majs- och vetetortillas helt enkelt skulle få agera pitabröd
Fisk innehåller också en massa vitaminer och mineraler som vi behöver för att må som bäst. Idag blir det panerad rödspätta och strömming här på bloggen
Min syn på mat har verkligen förändras de senaste åren. Jag minns det så väl. Jag körde bil på väg till jobbet och jag minns att alla färger var så mycket starkare
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.