Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. 100 g rumsvarmt smör. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Ta ut plåten och sänk värmen till 100 grader. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter. 100 g rumsvarmt smör
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. 100 g mörk choklad. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h. 100 g mörk choklad
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Äntligen semester. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.