MjölkchokladmousseBlötlägg gelatinbladen i fem minuter. En kombination av dessa tårtor blev alltså bröllopstårtan Choklad- och passionsfruktsmoussetårta
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Grädda strax under mitten på 200° i 15 minuter. Grädda på 225° i 7 minuter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 15 minuter Vänd upp på sockrat papper och lossa bakplåtspappret. 5 minuter Dela passionsfrukterna och skrapa ur innehållet och passera genom en sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.