Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker och på det viset bidrar till mitt bloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
Vik ihop degenpåmitten och skär remsor som du sedan snurrar ihop till bullar. mandelspån. För attfå ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan
Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Bland annat har det rapporterats att oil pulling hjälpt mot diverse infektioner, problem med candida, ledsmärtor, få bort beläggningar på tungan och mycket mer
men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrig misslyckats med trots att det är lite si och så med mina talanger i köket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
Jag började med att spackla mina tårtor med grädde. Det finns massor av tipspå nätet men man måste nog prova sig fram för att hitta det sättet som passar bäst för en själv
Rostbiff är ju faktiskt hur lätt som helst att göra OCH få gott. Rödvinssås har jag aldrig förut provat göra, så för att vara första gången måste jag säga attden blev riktigt schysst
Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Något jag och mina vänner ofta gjorde när vi var studenter var att bjuda varandra på vardagsmat. Bonustipspå samma tema är att köpa en billig påse fryst, hackad spenat och slänga ned ett par tärningar sådan i pyttarna du gör
Tillsätt skinkan och låt denfåen aning färg. Vispa ihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.