1 skopa (30 g) whey complete vanilj. 368 kcal. 23 g kolhydrater. 32 g protein. 34 och ser verkligen fram emot att träffa alla er som ska dit. 368 kcal 23 g kolhydrater. 32 g protein
Först måste pajskalet vila i kylen i 30minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30minuter
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Låt pajen stå till sig några minuter innan du börjar skära upp. 300 g Hasselnötsmjöl (Eller annat nötmjöl). 3/4 dl Agavesirap. 3 st Äpplen eller efter behag. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min eller tills den blivit gyllene och äpplena mjuka. 300 g Hasselnötsmjöl (Eller annat nötmjöl)
På hela våran Road trip to Italy, smakade den helt perfekt i skuggan eftersom temperaturen låg mellan 35-39 grader hela tiden. Vi köpte 375 ml Prosecco på systembolaget, lagom storlek att öppna om man bara ska ha en drink och är två personer. 3 del Prosecco, extra torr. 3 del Prosecco, extra torr
Tillsätt vaniljsockret och vispa ytterligare någon minut. 3 msk vaniljsocker. Vispa äggvitorna och sockret i 15 minuter. In i ugnen på 150°C i 45 minuter. 3 dl farinsocker. 3 msk. 3 msk finhackad silverlök. Låt glazen sjuda 40-50 minuter eller till dess den reducerats till hälften och påminner om sirap till konsistensen. 3 msk vaniljsocker. 3 dl farinsocker. 3 msk citronjuice. 3 msk finhackad silverlök
Ja måste bara dela med mig av mitt favoritbröd justnu. underbar benämning)½ paket jäst2 tsk salt + 1 msk honung5 dl fingervarmt vatten + 1 dl mjölk2 msk olja (raps- oliv- eller valnötsolja till valnötsbröd)2 dl grahams- eller rågmjöl150 gr valnötter600 g vetemjöl (10-10 ½ dl)1 dl sesamfrö eller solrosfrö till utbakningenRör ihop degen och låt den jäsa 1-1 ½ timme i rumstemperatur. Grädda först i 260° 10 minuter, sänk sedan till 180° och grädda 30minuter till. 1 msk honung. 10 minuter. 30minuter till
Det är receptet på min favoritkaka justnu. Grädda botten i ca 15 minuter i 200 grader. 4 äggulor3 msk socker1 dl kaffe (bryggt)100 gram choklad (i bitar)3 dl vispgrädde (hårt vispad)Vispa äggulor med socker i en kastrull. 3 msk socker
Metoden är den absolut hetaste justnu när det gäller hälsa och viktnedgång, och den verkar ha blivit rena rama folkrörelsen, ja snudd på en religion, i alla fall för de riktigt "renläriga"
Här är på recept på familjens favoriträtt justnu som barnen har döpt till Barnens lasagne. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och hackad basilika, låt sjuda några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.