Jag har en bra LCHF recept av kaka som ta 5 minuter att baka, gott och nytting. Ingredienser. ♡ 200 g mandelmjöl ♡ 3 ägg ♡ 80 gram sukrin eller några stevia drops ♡ 1 tsk bakpulver ♡
Jag som alltid gillat att laga mat lärde ju mig i efterhand hur jag kunde omvandla mina gamla recept och få till dem så de blev LCHF-vänliga, men det svåraste har nog ändå varit tillbehören
Oavsett vad andra tycker och tänker så känner jag själv hur jag mår och hur mina kläder sitter osv. När jag berättar att jag äter strikt LCHF eller när jag tackar nej till saker så är den vanliga responsen från andra att det är klart jag ska unna mig
Pajdeg är inte nödvändig men man kan göra en LCHF-pajdeg om man vill. Nu har jag varit igång igen sedan påsk och frånsett lite ont i magen då och då har det gått riktigt bra
Här kan ni kolla in mina favorit frukostar. Eftersom det är en hel del efterfrågningar så tänkte jag dela med mig av hur en vecka med liberal LCHF - kost kan se ut
Steg 1. För koka broccolin. Steg 2. Skär upp champinjonerna och kalkonbaconen och stek dom. Steg 3. Blanda grekiska yoghurten , grädden , Philadelphiaosten och ägg samt krydda och tillsätt sambal oleak
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Enligt originalreceptet ska knäcket stå inne i ugnen 45 minuter i 150 grader men jag tog ut mina tidigare för att de inte skulle bli brända. FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.