Testa jag att baka macarons med smak av kokos. - Sila de med silen och kasta ut de stora bitarna. - Vispa äggvitorna med elvisp till en styv och glänsig maräng
Så skönt med sånna helger ibland. Blanda ihop riven kokos med honung och lite kokosmjölk. Lägg dem på en bricka med bakplåtspapper och ställ in i frysen ca 1 timma
Klicka ut smeten på en plåt som är smord alternativt klädd med bakplåtspapper. Havreflarn äter vi sällan ”bara rakt upp och ner” men däremot som krispigt tillbehör till krämiga desserter
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Gjorde vaniljkräm och hällde över mördegsbotten, strödde över massor av hallon och hackade jordgubbar och toppade slutligen med massor av smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.