Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Både den här vägen, på min Facebooksida, Instagram och inte minst via mina kokböcker. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Här kommer tipspå lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
LIte tipspå såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Och det är väl bra att ta vara på sin egen ekologiska skörd. Inlagd gurka på gammalt vis. Skiva gurkan med osthyvel och lägg i de avsvalnade burkarna och häll på lagen
Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen med pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger i sig alla smaker från pannan som en svamp
Mina stora tjejer älskade detta. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.