Fräs lök, morot och palsternacka i en gryta med olja. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd. 5 msk paprikapulver 1 st vitlöksklyfta 1 msk hackad persilja salt peppar 75 g pasta t ex makaroner Servera med
Smaka av med salt och peppar. Strö eventuellt över hackad persilja och servera gärna med bröd. Skölj, skala och finhacka grönsakerna och fräs i olivolja i en kastrull
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Krydda med det du gillar och släng i en massa rester för att spara pengar och minska matsvinnet. Smula i grönsaksbuljong och tillsätt belugalinser och oregano (om du använder baljväxter på tetra – vänta med dem till slutet)
Jag postade det här receptet för första gången i januari i samarbete med Cervera, men då bara som ett av fem recept i ett menyinlägg, så jag tänkte att det ju verkligen borde få sig ett eget inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.