300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Vi har testat några recept och jag vill gärna dela med mig av denna gratäng pålinser till er. Den innehåller en massa vegetariska recept som bygger på inspirerande fakta om hur balans mellan basiska och syrabildande livsmedel kan ge en hälsosammare livsstil
Gulcurry med quorn, limequorn , quornfärssås, korvstroganoff med pasta, sojabullar med stekt potatis och lingonsylt, spenatsoppa med ägghalvor, ärtsoppa, pasta carbonara på fakeon (sojabacon), pasta med tomatsås och mozzarella, viltgryta (utan svamp, finns på bloggen) och lite sånna grejer äter vi väldigt ofta
Medan soppan puttrar på spisen smörsteker du svampen gyllenbrun. I med palsternackan, fräs en stund till och häll sedan på det kokande vattnet och fonden
• slå på krossade tomater och lite vatten och tillsätt sen linserna. • låt det puttra på lång värme tills allt mjuknat någorlunda, beroende på hur mjuka man vill ha sina grönsaker
Det går på ett par minuter. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.