Tina smördegen i rumstemperatur, ca 30 minuter. Mixa tomater, pressad vitlök, basilika och ost. Kavla ut smördegen tunt till en platta som är ca 25x15 cm
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilket visserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilket visserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Klicka ut i en muffinsplåt för sex stora. Källa. SockerfrittPortioner. 6Ingredienser. 6 ägg1/2 ask kesella orginal, ca 125 g2 msk grädde3 dl Pofiber2 tsk bakpulver2 msk fiberhusk0,5 tsk salt0,5 tsk malda brödkryddorGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.