Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Fyll sötpotatishalvorna medäggröran, sötpotatisbitarna och avokadoskivorna. Dela sötpotatisen på mitten och lägg halvorna på en plåt med snittytan överst
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajermed ost och skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
Minipajer är toppen till nästan allt, tycker jag - på buffébordet, att ha i frysen och plocka fram när man är hungrig eller som tilltugg innan maten, till exempel
15 små pajer Pajdeg 75 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 dl kvarg (1 %) Fyllning 200 g strimlad grönkål eller fryst grönkål (200 g färsk motsvarar 250 g fryst) 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 ägg 1 dl kvarg (1 %) 1 1/2 dl mellangrädde salt och peppar 140 g ädelost Garnering 1 1/2 dl skållad sötmandel 1 1/2 msk honung 1 1/2 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.