Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant medgetostoch inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
BAKADE FIKONMEDGETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Avsluta med lavendel, rosmarin och lagerblad. Smula den kalla getosten över. Skölj fikonenoch skär dem i halvfärdiga klyftor (inte ända ner), som på bilden
4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.