11 st
sats pajdeg Fyllning 2 dl riven lagrad ost 2 msk klippt gräslök 100 g kallrökt lax Äggstanning 3 st ägg 1.5 dl vispgrädde 3 msk riven pepparrot 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Garnera med 50 g skivad kallrökt lax dillvippor rivet citronskal Ugn: 225°Gör pajdegen. Kavla ut den och ta ut rundlar, ca 10 cm i diameter. Placera i folieformar.
1 Blanda
ost och gräslök. Lägg det i formarna. Fördela laxen ovanpå.
1 Vispa
samman äggstanningen och häll den i formarna. Peta med en gaffel så att den rinner ner ordentligt.
1 Grädda
strax under ugnens mitt i 15–17 minuter.
1 Garnera
pajerna med lax rullad till rosor. Toppa med dill och citronskal.
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnsfast form och häll på den varma lagen. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill
Toppa dem sedan med gravad lax. Pensla med uppvispat ägg. 112 folie- eller mazarinformar. 1100 g gravad laxSå här gör du Sätt ugnen på 225 grader. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 315
Vispa ägg med matlagningsgrädde och tabasco. Fördela lax, gräslök och majs i formarna. storlek medium. Klä portionspajformar eller en stor form, ca 24 cm i diameter, med bröden. 300 g varmrökt lax
Fintärna laxen och lägg i formarna. 100 g lax. Ställ formarna på en plåt. Äggstanning. Vispa ihop ägg, färskost, grädde, saffran fänkålsfrön, tabasco och salt, och fördela i formarna
Gnid in dem lätt med salt och peppar. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja. Späd med mjölk. Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.