Som ni kanske har märkt så håller jag på att ändra på designen på bloggen lite. Jag håller också på att lägga in bilder på alla recept på receptsidorna så det ska vara enklare att se hur recepten ser ut
Jag äter sällan bröd nu för tiden men gillar att testa mig fram och testa nya varianter på bröd. Jag är dessutom väldigt förtjust i mandelmjöl så den här varianten av scones som innehåller mandelmjöl och som dessutom är glutenfria kommer jag säkert fortsätta göra
Det är naturligt glutenfritt och är rikt på bland annat zink, järn och magnesium. Vi har varit utomlands på julen de senaste tre åren, men inte nu i julas
Brödet ska ha en lätt krispig yta och låta stumt när du knackar lite lätt på det. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Det blir ofta mjukt och segt istället för knaprigt och krispigt. Receptet är en en egen version av Åses pizzabotten men i mitt recept är mandelmjölet utbytt
2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Glutenfri Palt på mormors vis,. När jag var liten och var uppe i Grundfors (Lappland) och hälsade på mormor och morfar bjöd alltid mormor på världens största- och godaste paltar till lunch
Rör samman ägg, keso, mandelmjöl och grädde. Ostkaka gjord på ägg, grädde och keso är bra LCHF-mat. Originalet Småländsk Ostkaka innehåller vetemjöl, men den här är garanterat glutenfri
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.