Mint lager. Choklad lager. Mint lager. Rör i resten av ingredienserna till en jämn choklad kräm. Häll hälften av den smälta chokladen i en form och ställ in i frysen en stund
Kombinationen choklad och mint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Det här är så himla gott. Jag vill ha en karamell som är hård/väldigt seg. Så se upp med lagningarna du som kokar den här kolan som jag gör, dvs upp till 143 grader
Här i en mintchoklad tappning med naturlig färg av spenat som även tillför folat och järn. Servera med päron och rör i kakao nibs eller hackad mörk choklad
Minicupcakes med en liten gömma av chokladtryffel kan få vem som helst på gott humör. Värm ingredienserna till chokladtryffeln i en kastrull, men inte så det kokar
Den här veckan blir det kakor med smak av mint och choklad. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt resten av ingredienserna (allt utom chokladbitarna)
Lyxiga mintchokladrosor. Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Spritsa små rosor på ett bakplåtspapper och tryck fast sockerhjärtan (peta ner dom lite i chokladen så de inte sen lätt ramlar av igen)
Droppa ner pepparmintolja och vänd varsamt runt alltihop i någon minut och låt sedan smeten. Ta kastrullen från värmen och smält den hackade vita chokladen i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.