De godaste kakorna i världen. Ja, det var faktiskt nån som sa det om dessa underbara brownies. Den är härligt kladdig med god smak av mintkrämen som toppas med en After Eight-ganache
Idag har jag varit ledig och då passar det bra att provbaka lite LCHF-sötsaker tycker jag. Det är så sällan jag har tid för detta så det gäller att passa på
Mintbrownies. MINTBROWNIES. Foto. Nicklas Thegerström från boken Söta saker. De här godbitarna är egentligen ett av mina favoritrecept på kladdkaka, fast här gör jag
Choklad- och mintbrownies. Chokladsmörkräm. Det här är en riktigt chokladig smörkräm som blir helt magiskt god både som fyllning i olika småkakor och som frosting till mjuka kakor
Joho, Påsken har rullat på i faslig fart. Vi har kommit hem från en underbar vecka i fjällen, träffat syster på besök från USA, firat Påsk o bakat i massor
100 g smör200 g mörk choklad4 ägg3 dl socker2 tsk bakpulver2 tsk kallt kaffe2 tsk vaniljsockerca 100 g finhackade hasselnötterafter eight plattorLägg ett bakpapper i en braspanna som är 30 gånger 40 och pensla det med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.