Fyll på med rosévin, gin, sockerlag, is och skaka. Skär skivorna i 4 delar, muddla dem citron- och grapefruktsskivorna i en shaker. 3,5 dl fruktigt rosévin. 8 cl gin
Greenall’s London DryGin är en av väldens ledande producenter av premium gin. Enligt reklamen har drycken “en välbalanserad smak med inslag av enbär tillsammans med tonic och citrus med en harmonisk och mjuk avslutning”
Fläskfilé rosé. Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Häll ner gin, flädersaft och den pressade limen i glaset och toppa med sodavatten. 3 cl gin. 2-3 myntablad. FacebookGoogle+TwitterPinterest 3 cl gin. 2-3 myntablad 2 isbitar sodavatten eller Sprite
-”För i helvete, lyssnar du bara på den här skiten. Sippin on gin and juice. -”Vad hände. Gin and juice – recept 1 drink. 6 cl gin. Gin and juice – recept 1 drink 6 cl gin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.