1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Helgensom gick bjöd ju på strålande sol och riktig vårvärme. Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär
Skriver alltid ut och lägger i en prova-hög. Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixa till och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligen varit en riktigt lugn dag här hemma
Så tisdag kväll efter jobbet medan maten kokar klart på spisen gjorde jag och Korvungendegen. Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än attbara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Broccoli- och fetaostpaj. Fetosten kan du bara bryta i – rufft och fint. Särskilt inte när min ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa för att fixa trasiga ugnar
E-postFacebookTwitterTumblrSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Jag brukar göra hemmagjorda pizzor och pirogersom jag fryser in för att enkelt kunna värma i mikron eller ugnen då man inte alltid har tid för att laga mat
Jag har läst olika teorier om detta sätt att äta, där en sida sägeratt kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.